Thursday, March 24, 2022

Min utopiuppsats

Min utopiuppsats



Medborgare kommer att ha rätt till yttrandefrihet, pressfrihet och religionsfrihet. Deltagande kommer att bli en form av positiv aktiv förstärkning för alla som bestämmer sig för att uttrycka sin åsikt. Vid slutet av året, min utopiuppsats, vi skulle ha en festival, sjunga och dansa för att uttrycka våra känslor och vi skulle leva i en lycklig värld. deadline 8 timmar Författare: ESL, ENL Återbetalning: Ja. Samhället kommer endast att belöna rimliga äktenskap som organiseras min utopiuppsats ett gemensamt professionellt eller produktivt mål.





Citera denna sida



Föreställ dig en värld utan smärta, utan sjukdom, ekonomisk stabilitet och gratis utbildning. Vad tänker du på när någon säger ordet Utopia. Utopia syftar på min utopiuppsats idealsamhälle eller gemenskap. Många människor har hoppet om en perfekt värld och ett perfekt samhälle och är villiga att engagera sig i att ha en. Min idé om en Utopia kretsar kring ekonomisk jämlikhet, vänlighet och vikten av utbildning. Den första viktiga faktorn i min Utopia är ekonomisk jämlikhet. Ekonomisk jämställdhet är lika lön för både män och kvinnor oavsett vilket arbetsområde du är inom, min utopiuppsats. Ekonomisk jämlikhet gör att människor kan känna sig jämställda med varandra på arbetsplatsen. Det tillåter också färre tvister på arbetsplatsen baserade på penningfrågor. Anställa chefer min utopiuppsats undvik frågor som varför min utopiuppsats männen får mer betalt än kvinnorna som gör samma jobb?


Det skulle också göra att arbetsdagarna för alla blir mycket smidigare och enklare. Finansiell jämlikhet skapar ett samhälle som kommer att ha alla nödvändiga summor pengar för att leva lyckligt och bekvämt. Hur det fungerar. Vänlighet i min Utopia är en mycket viktig faktor. Men det behöver desperat fler fredsstiftare, helare, återställare, historieberättare och älskare av alla slag. Bara genom att nå ut och visa vänlighet mot någon som kanske kämpar med familjefrågor, någon som precis blivit av med jobbet min utopiuppsats. kan kasta ett positivt ljus över sin dystra dag. Vänlighet smittar av sig. När vi är snälla mot någon annan får det oss att må bra och när vi får en vänlig komplimang får det oss att må bra, min utopiuppsats.


I min Utopia begränsar detta de oförskämda, elaka och olyckliga människorna i samhällena runt omkring oss och skapar en mer upplyftande miljö. Vikten av utbildning i min Utopia skulle vara nödvändig. Jag tror att utbildning är det viktigaste inom våra samhällen för våra ungdomar, min utopiuppsats. I detta Utopia skulle eleverna förstå fördelarna med att gå i skolan och lära sig vad lärarna är där för att lära ut. Utbildning ger oss kunskap om världen omkring oss som är viktig för oss att känna till. Utbildning ger oss också nödvändiga färdigheter och kunskaper för att vara ute i världen på egen hand. Utan utbildning skulle våra samhällens öde lämnas i händerna på barn som är outbildade, inte kunniga och omedvetna om sin omgivning.


I min utopi, min utopiuppsats, människor skulle vara lyckligt utbildade, positivt påverkade av sina samhällen och ekonomiskt stabila genom ekonomisk jämlikhet. Om vi ​​ensamma skulle tillämpa dessa faktorer på världen vi lever i nu, skulle världen dag för dag bli en bättre plats. Vad kommer du att göra för att skapa ett utopiskt samhälle runt där du bor och med människorna du kommer min utopiuppsats kontakt med dagligen? Behöver en anpassad uppsats om samma ämne? Våra skribenter kan hjälpa dig med alla typer av uppsatser. För alla ämnen Få ditt pris Hur det fungerar.





uppsats om spårvagn som heter desire



De kommer att fungera för ingenting. Hur kan de betalas utan pengar? Om de får betalt i produkter, hur skulle de kunna byta dem, om ingen annan arbetar? Som är, finns det en allmän missuppfattning om tillgängliga pengar per capita i världen. Hur fylls tillgången på dessa varor på om ingen arbetar? Dessutom, hur delar man upp kapitalvaror, såsom bilar och tv-apparater? Hur tjänar de tillräckligt med pengar för att klara sig? Om ingen arbetar, var kommer förnödenheterna för dessa sysslor ifrån? Även om konstnärer vill ha denna utopi, så att de kan utöva sin konst utan att behöva arbeta på ett annat jobb, är det inte lönsamt om de inte har ett sätt att stödja sina dagliga behov.


Endast arbete skapar välstånd. Regeringen kan inte skapa någon rikedom, för det är bara arbete som kan göra det. Regeringen har ingen makt att ta hand om någon utan rikedom för att göra det. För att vinna välstånd måste regeringen beskatta befolkningen. För att befolkningen ska kunna betala skatt måste befolkningen arbeta för lön. De har olika egenskaper och olika förmågor. Vissa människor slösar bort sina resurser. Andra människor bevarar sina. Vissa jobbar hårdare än andra och har mer kompetens och vill ha betalt för dessa färdigheter. Många saker som människor vill göra kan vara skadliga för andra. Dessutom, till skillnad från en stor, finns det många stora religioner i världen. Varje försök att förbjuda religion kommer dess anhängare att bli mycket arga, till och med våldsamma.


Passionen för religion gränsar till fanatism från mångas sida, och varje försök att förbjuda religion eller till och med genomdriva en liknande religion kommer att ses som partiskhet. För det första är ingen enskild människa eller ens en kommitté av människor kapabel nog att skapa reglerna som skulle styra en hel planet. För det andra kan människor tänka själva och ha sina önskningar och önskemål. Hur stoppar man människor från att tänka eller vilja? Vi människor är av naturen giriga och ombytliga. Vi vill ha något ena ögonblicket och något annat nästa, eller så vill vi allt.


Föreställ dig ett samhälle där alla vill ha allt men inte är beredda att arbeta för det eller ta itu med konsekvenserna av sina handlingar. Så jag tror att utopier skulle misslyckas eftersom människor inte är allvetande, inkonsekventa, känslomässiga, själviska och giriga. Reglerna som människor utarbetar för självstyre är alltid felaktiga och behöver ständigt justeras för att ta itu med nya problem i en ständigt föränderlig värld. Restriktiva regler tar inte hänsyn till detta. Människor har fri vilja, och de kommer att göra förödande val ibland. Utopia ska dock inte misskrediteras eller ses som ett värdelöst arbete, bara för att det inte fungerar som ett socialt system. Istället borde man uppskatta de djupa insikterna, den humoristiska ironin och det underliggande budskapet i de goda idéerna som presenteras av More.


Hythloday börjar med att diskutera Utopias geografi och historia, som var och en visar sig vara perfekt för att vårda ett idealiskt samhälle. Utopia ockuperar en ö som är så isolerad som den vill vara; utopierna interagerar med resten av världen på deras villkor. Utopia behöver inga verkliga externa resurser, är väl försvarade mot alla slags attacker, är fruktbart nog att bära på ett överskott i handeln och möjliggör enkel transport av varor och människor inom sitt territorium. Med berättelsen om General Utopus ges den ideala geografin en källa: ön byggdes, avskuren från fastlandet för tusentals år sedan.


General Utopus erövrade territoriet och installerade i ett enda historiskt ögonblick rötterna till det nuvarande utopiska samhället. Utopin utvecklades alltså inte på ett sätt som var jämförbart med någon annan stat i mänsklighetens historia. Dess geografi och historia kan bara beskrivas som idealisk. Det ideala samhället Utopia presenteras inte av Thomas More som en verklig möjlighet för andra nationer att härma. Thomas More erkänner lika mycket genom att endast beskriva Utopia inom en fiktiv ram. Utopia må vara idealiskt, men i själva strukturen av Utopia finns förståelsen att idealet aldrig kan uppnås och istället bara kan användas som en mätstav. På en ö inte alltför långt från Sydamerikas kust lever ett perfekt samhälle där medlemmarna är glada och nöjda i sin roll i samhället.


Ön, även känd som Salaad, är en tropisk ö som inte är mycket större än en medelstor stad med bara cirka människor som bor i detta ösamhälle. Invånarna i Salaad är inte på något sätt perfekta. De är bara människor. Det som gör Salaadians speciella är att de alla är väldigt olika människor med väldigt olika bakgrunder men de accepterar och erkänner alla människor runt omkring dem som känsliga varelser som förtjänar att bli behandlade som jämlikar om inte familj. Kanadensare lever hur de vill. De är fria att göra vad de vill men de förväntas göra någon sorts uppgift som de själva väljer tre dagar i veckan och en tilldelad uppgift de andra tre dagarna i veckan. Kanadensare är försörjningsbönder.


De odlar sin mat och fiskar efter sitt kött eftersom det inte finns några andra djur på ön. Alla måste göra sin del av arbetet. Om någon väljer att inte utföra sitt arbete regelbundet eller gör dåligt arbete konsekvent kommer de att ha en schemalagd utfrågning där medlemmar av samhället kommer att väljas ut slumpmässigt för att prata med den personen och se till att han eller hon vet att deras arbetsvanor har att göra med gemenskap. Om personen inte gör de nödvändiga ändringarna kommer förhandlingen att ställas om och utvisning från samhället kommer med största sannolikhet att leda till. Människor som vägrar att utföra de få uppgifter som de uppmanas till är inte den typ av människor som ursprungligen ombads att gå med i denna grupp och utvisning sker sällan. När det inträffar får personen dock tillräckligt med pengar för att börja på ett nytt liv där han eller hon ursprungligen kom från.


Pengarna kommer från ett konto som alla som går med i samhället sätter alla sina pengar på. Min utopi existerar inte i en perfekt värld; Anledningen till detta är att jag tror att det inte finns något sådant som en perfekt värld. Det finns balanserade världar och världar som existerar i harmoni, men aldrig en perfekt värld. Om det fanns något sådant som en perfekt värld skulle det inte finnas något behov av framsteg och genombrott som det är nu. Samhället skulle stagnera och så småningom dö ut. Så i min utopi, min värld, förändras saker hela tiden, det finns inte en dag som är som alla andra; det finns likheter, men aldrig samma sak två gånger. Människorna som bor i min värld är nöjda. De har alla sina behov tillgodosedda, och de möter behoven i sitt samhälle.


Alla jobbar. Behovet för alla att arbeta borde vara uppenbart. Och alla som inte arbetar för det bästa för sitt samhälle är landsförvisade. Om du jobbar får du ett hus, du får den mat du behöver och kläderna för att klä dig. Andra materiella ägodelar tjänas in genom ett meritsystem. Genom detta system, om du går utöver vad som krävs av ditt ansvar, tjänar du meriter och meriter kan bytas ut mot ytliga ägodelar. Att arbeta garanterar också gratis sjukvård. Samma sak med alla andra speciella behov du eller din familj kan ha. De omfattas alla av samhället. Samhället skulle stagnera och så småningom dö ut.


Så i min utopi, min värld, förändras saker hela tiden, det finns inte en dag som är som alla andra; det finns likheter, men aldrig samma sak två gånger. Människorna som bor i min värld är nöjda. De har alla sina behov tillgodosedda, och de möter behoven i sitt samhälle. Alla jobbar. Behovet för alla att arbeta borde vara uppenbart. Och alla som inte arbetar för det bästa för sitt samhälle är landsförvisade. Som belöning för att arbeta tillgodoses alla en persons behov av samhället de tjänar. Om du arbetar får du ett hus, du får maten du behöver och kläderna för att klä dig.


Andra materiella ägodelar tjänas in genom ett meritsystem. Genom detta system, om du går utöver vad som krävs av ditt ansvar, tjänar du en merit, och meriter kan bytas ut mot ytliga ägodelar. Att arbeta garanterar också gratis sjukvård. Detta inklusive anhöriga och barn, om du är sjuk och inte kan arbeta täcker dina anhörigas hälsovård dig, täcker allt. Alla institutioner ger samma inlärningsnivå till alla som gäller. Det kommer inte att finnas några outbildade människor i min utopi. Utbildning är en grund i mitt utopiska samhälle. Utbildning uppmuntras av samhället, och progressiva studier utöver de nödvändiga nivåerna kan också tjäna. Få tillgång till. Bättre uppsatser. Utopia Words 3 sidor. Läs mer. Bra uppsatser. Varningstecken på vårdgivarens utbrändhet ord 2 sidor.


Varningstecken på vårdgivarens utbrändhet. Tillfredsställande uppsatser. Dreams and Aspirations Words 2 sidor. Drömmar och ambitioner. Positivitet och positivitet ord 5 sidor. Positivitet och positivitet. Vikten av utopi i Harrison Bergeron Words 3 sidor. Vikten av utopi i Harrison Bergeron. Analys av globaliseringsord 2 sidor. Analys av globaliseringen. Utopia America Words 3 sidor. Utopia Amerika. Utopia Words 1 sidor. Hutteriterna är en utopia ord 2 sidor. Hutterierna är en utopi. Paradise Words 2 sidor.

No comments:

Post a Comment