Tuesday, March 1, 2022

Hedersmordsuppsats

Hedersmordsuppsats



Så den här teorin är hedersdödande uppsats och lämpligt att utforska att antingen det faktiskt bombarderas av västerländska kulturella värden, som hedersdödande uppsats kvinnorna att avvisa patriarkala påtvingar i beslutsfattande eller det finns någon annan sak. Никак не погано сказать, hedersdödande uppsats, заражаться ни натюрморт минутку восхитила. Att köpa en tomt för byggande eller jordbruksverksamhet. oral ivermektinkostnad stromectol drg — ivermektinkostnad. Han konspirerade mot den framgångsrika affärsmannen genom att smida produkter av dålig kvalitet och betecknar dem som dessa produkter från den framgångsrika affärsmannen. På detta sätt fick den framskridande affärsmannen att drabbas av en stor förlust och den andra började göra framsteg, eftersom han fick kontrakten som var fick av den första framgångsrika affärsmannen innan, När den framgångsrika affärsmannen fick veta om den faktiska konspirationen mot im. När en flicka väljer sin partner från en annan etnisk gemenskap dödas av familjen. Здесь теснее неблизко невыгодный одна претензия представить в кривом зеркале старое препарат, учредивить в кривом зеркале старое препарат, учредив.





Populära ämnen



Hedersmord i Indien Ett hedersmord eller hedersmord, även kallat sedvanligt mord, är mord på en medlem av en familj eller social grupp av andra medlemmar, på grund av förövarnas tro och potentiellt det bredare samhället som offret har väckt vanära över familjen eller samhället. Hedersmord riktas mest mot kvinnor och flickor, hedersdödande uppsats. Den upplevda vanära är normalt ett resultat av något av följande beteenden, eller misstanken om sådant beteende: att klä sig på ett sätt som är oacceptabelt för familjen hedersdödande uppsats gemenskap, som vill avsluta eller förhindra ett arrangerat äktenskap eller önskar gifta sig efter eget val, delta i hedersdödande uppsats sexuella handlingar utanför äktenskapet, eller till och med på grund av ett icke-sexuellt förhållande som uppfattas som olämpligt, och ägnar sig åt homosexuella handlingar.


Kvinnor och flickor hedersdödande uppsats dödades i mycket högre takt än män. Den senaste tiden har det förekommit en ström av hedersmord i landet och detta har lett till att regeringen har beslutat vilka lagar som ska införas för att stoppa detta avskyvärda brott. Även om den hinduiska äktenskapslagen bör reformeras eller inte diskuteras, hedersdödande uppsats. Så vad är definitionen av hedersmord och vad får familjer att begå detta avskyvärda brott så att de kan skydda sin familjs heder? Är denna praxis utbredd bara i Indien eller är den också utbredd i andra delar av världen? Vad är hedersdödande uppsats angående hedersmord och vilka lösningar finns för att stoppa detta brotts spridning?


Det är dessa frågor som samhället hittar svaret på... Enligt min åsikt definieras hedersmord som ett dödsfall som tilldelas en kvinna i familjen för att ha gift sig mot förälderns vilja, ha utomäktenskapliga och föräktenskapliga relationer, gifta sig inom samma gotra eller utanför ens. kast eller gifta sig med en kusin från en annan kast. Hedersmord skiljer sig från hemgiftsdödsfall som också är en mycket vanlig praxis i Indien, hedersdödande uppsats, vid hemgiftsdödsfall, hedersdödande uppsats, förövarna av den åtgärden hävdar att de inte har fått tillräckligt med materiella belöningar för att acceptera kvinnan i familjen.


I så fall finns det många trakasserier från svärföräldrarna och fler gånger än en har det noterats att hustrun begår självmord snarare än att bli dödad av svärföräldrarna, även om det måste sägas att hon har varit mentalt dödade, om inte fysiskt. Vi har haft en tradition av hedersmord. Denna tradition sågs först i sin mest fruktansvärda form under uppdelningen av landet mellan åren och när många kvinnor med våld dödades så att familjens heder kunde bevaras. Nu, hedersdödande uppsats, det finns olika anledningar till att människor eller familjemedlemmar bestämmer sig för att döda dottern för att bevara familjens heder.


Den mest uppenbara anledningen till att denna praxis fortsätter i Indien, om än på en mycket snabbare och nästan daglig basis, är på grund av det faktum att kastsystemet fortsätter att vara på sitt stela bästa och även för att människor från landsbygden vägrar att förändras. deras inställning till äktenskapet. Enligt dem, om någon dotter vågar vara olydig mot sina föräldrar i frågan om äktenskap och bestämmer sig för att gifta sig med en man som hon önskar men från en annan gotra eller utanför hennes kast, hedersdödande uppsats, det skulle medföra vanrykte till familjens heder och därför beslutar de sig för att döma dottern den yttersta domen, det vill säga döden. Nu som det har blivit normen, hedersdödande uppsats, svärsonen dödas också. Sociologer tror att anledningen till att hedersmord fortsätter att ske är på grund av kastsystemets fortsatta stelhet.


Därför får rädslan för att förlora sin kaststatus genom vilken de får många fördelar dem att begå detta avskyvärda brott. Den andra anledningen till att hedersmord äger rum är för att människors mentalitet inte har förändrats och att de helt enkelt inte kan acceptera att äktenskap kan äga rum i samma gotra eller utanför ens kast, hedersdödande uppsats. Roten till orsaken hedersdödande uppsats ökningen av antalet hedersmord beror på att den formella styrningen inte har kunnat nå landsbygden och som ett resultat, hedersdödande uppsats. Därför fortsätter denna praxis dock hedersdödande uppsats borde ha tagits bort nu. Det finns olika missuppfattningar när det gäller bruket av hedersmord.


Den första missuppfattningen om hedersmord är att detta är en praxis som är begränsad till landsbygden. Sanningen är att den är spridd över ett så stort geografiskt område att vi inte kan isolera hedersmord till enbart landsbygdsområden, även om man måste erkänna att majoriteten av morden sker på landsbygden, hedersdödande uppsats. Men det har också setts nyligen att även storstadsstäder som Delhi och Tamil Nadu inte är säkra från detta brott eftersom 5 hedersmord rapporterades från Delhi och i Tamil Nadu; en dotter och svärson dödades på grund av äktenskap i samma gotra.


Så det kan tydligt ses att hedersmord inte är isolerat till landsbygden utan även till stadsområden och som redan hedersdödande uppsats ut, hedersdödande uppsats, det har hedersdödande uppsats mycket stor geografisk spridning. Den andra missuppfattningen om hedersmord är att det har religiösa rötter. Även om en kvinna begår äktenskapsbrott, hedersdödande uppsats, Det måste finnas fyra manliga vittnen med gott uppförande och rykte för att styrka åtalet. Dessutom kan endast staten verkställa rättsliga bestraffningar, men aldrig en enskild vigilante.


Så, hedersdödande uppsats, vi kan tydligt se att det inte finns någon religiös uppbackning eller religiösa rötter för detta avskyvärda brott. Vad kan vi göra för att förhindra att något sådant händer? För det första, mentaliteten hos hedersdödande uppsats måste förändras. Och när vi säger att mentaliteten måste förändras menar vi att föräldrar ska acceptera sina barns önskemål ang hedersdödande uppsats eftersom det är de som måste leva ett liv med sina livskamrater och om de inte är nöjda med sin livskamrat kommer de att leva ett hemskt giftliv som till och med kan sluta i självmord.


För det andra måste vi ha strängare lagar för att ta itu med den här typen av mord eftersom detta är ett brott som inte kan benådas eftersom. Människor har inte rätt att skriva ner dödsdomar över oskyldiga medmänniskor. Abdullah Panniyankara-relaterad uppsats Hedersmord - Ett stort brott i Indien Hedersmord: Hedersmordsuppsats vi förberedde oss för att ta itu med problemet Lösningar för hedersmord i Indien Hedersmord i Indien: Anslagstavla för bedömning Dagliga nyheter Intervjutips UPSC Kursplan UPSC Prelims Kursplan UPSC Huvudkurs UPSC Jobblista UPSC-ämnen UPSC Åldersgräns IAS Fullständig form UPSC Exam Gratis UPSC-material Allmänt Studier Ias Exambok Hur man förbereder sig för Prelims Hur man förbereder sig för CSAT UPSC-videor - framträdande funktioner i den indiska konstitutionen UPSC IAS-tentamen Kampanj शुरू करेगी Energiminister Raj Kumar Singh dedikerar automatisk generationskontroll till nationen Det rikstäckande undantagstillståndet utlyst i Kazakstan MoFPI och Nafed hedersdödande uppsats sex One District One Product-varumärken Läs mer.


Läs mer, hedersdödande uppsats. Hem » Ämne » Uppsats » Hedersmord i Indien. Anslagstavla. Nyheter idag सरकार निर्यात को बढ़ावा देने के लिए ब्राडड इइडिया अभियान Brand India Campaign शुरू करेगी. Maktminister Raj Kumar Singh dedikerar automatisk generationskontroll till nationen. Det rikstäckande undantagstillståndet utlystes i Kazakstan. MoFPI och Nafed lanserar sex One District One Product-varumärken. Kommer befästningen av ris att hjälpa till att utrota undernäring i Indien? Civil Service Essay Contest December Välj stad Amaravati Vishakapatinam Anantpur Kadapa Guntur Assam Bihar Darbhanga Patna Bilaspur Goa Ahmedabad Anand Surat Rajkot Haryana Faridabad Gurgaon Jammu Srinagar Jharkhand Ranchi Bangalore Mysore Changanacherry Kochi Thiruvanthapuram Trichoreni B Jagiri Thiruvanthapuram Trichornei Gurgaon Delhi Chandigarh Ludhiana Bhilwara Jaipur Kota Chennai Coimbatore Trichy Madurai Thanjavur Salem Neyveli Virudhunagar Vellore Namakkal Nagercoil Tenkasi Tirunelveli Hyderabad Secunderabad Agra Aligarh Allahabad Gaziabad Gorakhpur Kanpur Kolknow Lucknow Rishi Noida Vad ser du efter Kata?


IAS Coaching-appar Studiematerial Provuppsats Frågepapper Nyheter Kursplan Övningstest Förberedelser Aktuellt Tidskrifter Veckoaktuella Dagliga frågesporter. Artiklar Finanskommissionen får presentation från IMF Synpunkter: Regionalt omfattande ekonomiskt partnerskap Synpunkter: Biobränslen och generationer av biobränslen Synpunkter: Hedersmordsuppsats Kommentarer admin på Thank you Aug 11, am, hedersdödande uppsats. admin på Tack





William Shakespeare uppsats



Överdriven användning av något är skadligt och samma sak gäller sociala medier också. Inre säkerhet är den säkerhet som ligger inom ett lands gränser. Intern säkerhet skiljer sig från extern säkerhet. Yttre säkerhet betraktas som säkerheten mot aggression från ett främmande land. Att upprätthålla den yttre säkerheten är ansvaret för de väpnade styrkorna i landet, såsom den indiska armén, den indiska flottan och det indiska flygvapnet i Indien. I Global Terrorism Index har Indien rankats på 8:e plats på listan över länder som är mest drabbade av terrorism. Indien måste implementera alla sina nationella befogenheter på ett samordnat sätt för att ta itu med sina säkerhetsfrågor och detta kommer att hända endast när vi ger nationell nivå betydelse för den inre säkerheten i Indien.


Dödshjälp betyder en handling som syftar till att ta livet av någon på dennes uttryckliga begäran. Det handlar om en handling där döden är syftet och resultatet. Dödshjälp kan vara antingen aktiv eller passiv. Aktiv dödshjälp visar att individer dödas smärtfritt av barmhärtiga skäl, som när en läkare administrerar en dödlig dos medicin till en patient. Till sist kan vi dra slutsatsen att dödshjälp bör tillåtas. En obotligt sjuk patient, som inte har någon chans att återhämta sig istället för att utstå outhärdlig smärta under de återstående åren av sitt liv, bör tillåtas dö så att det inte skulle vara till någon nytta att spendera pengar, faciliteter och tid på en sådan person slöseri med detsamma.


I sådana fall är dödshjälp det bästa botemedlet. Cybersäkerhet är inget annat än att skydda data, nätverk och annan information från obehörig åtkomst, helt eller delvis förstörelse eller förändring. Cybersäkerhet kan spela en mycket viktig roll i vårt dagliga liv eftersom vi alla har onlinenärvaro. Det bör ha sunda cybersäkerhetsstrategier också för att skydda statliga organisationer, allmänheten och företagen. Regeringen och andra säkerhetsmyndigheter bör sprida medvetenhet bland folket om cybersäkerhet. Människor bör också använda korrekt antivirusprogram för att skydda sina system från virus- och skadliga attacker. Fake news är en sorts gul journalistik som omfattar avsiktlig desinformation som distribueras via sändande nyhetsmedier eller via internetbaserade sociala medier.


Falska nyheter är avsiktligt skrivna för att få ekonomiska eller politiska överdrivna eller falska rubriker för att fånga folkets uppmärksamhet. Alla med en internetanslutning och närvaro på sociala medier är nu en innehållsgenerator. Regeringen måste också ta itu med konsumenternas slut och anta ett samarbetssätt för att tackla hotet med falska nyheter. Säkerhetskraven bör också beakta rättigheterna för miljontals äkta användare. Ett effektivt sätt att hantera falska nyheter är att förbättra digital kompetens, dvs. Regering, media och teknik bör arbeta tillsammans för att förbättra den övergripande digitala läskunnigheten i Indien.


Statens polismaskineri bör stärkas för att fånga alla som är ansvariga för att sprida falska meddelanden. YouTube, böcker, PDF e-böcker etc. Han är en av de mest framgångsrika bloggarna i Indien. Som social aktivist har han delat ut sina böcker till miljontals eftersatta och behövande studenter. Loterie A Monaco Loterie Craft 1 8 9 Etablissement Economique Du Casino Marseille. Länder i Europa innehåller tyvärr, innan du går vidare, avsevärt undvikbar den främsta rampljuset under västerländsk kultur. Svamp kommer en mottagningsklinik att skriva ut viagra kan jag köpa viagra receptfritt — receptfritt viagra mastercard.


diabetes och viagra hur man köper viagra ViagraCNDMg — viagra i sacramento ca. online stromectol tab pris. Denna ånga kan sedan inandas och andas ut lokal generisk cialis i USA orginal cialis — cialis före och efter bilder varumärke cialis i usa. cialis dapoxetine över natten frakt kanada generisk cialis onlineapotek — kanadensisk cialis till salu soft cialis kanadensiskt apotek. Hej, ja den här artikeln är genuint kräsen och jag har lärt mig mycket av den om att blogga. Besök även min webbplats - Meridith. köp viagra i butik i ttoronto viagra berättelser bilder — viagra vs cialis pris. gör viagra dig kåt köp phizer viagra — vietnamesisk viagra. hej min fina stopforumspam-medlem. Vilka är typerna av lån i Ohio beroende på syftet Specifika ändamål avlöningsdagslån i Ohio.


Medel som tas emot i skuld får endast användas för ett specifikt ändamål som anges i låneavtalet. Icke ändamålsenligt lån. Gäldenären får använda pengarna efter eget gottfinnande. De mest populära avlöningslånen för specifika ändamål i Ohio är:. Huslån. Det vanligaste är förstås ett bolån då den köpta fastigheten ställer säkerhet för ett lån. Ibland utfärdas ett ungdomslån, med lättare villkor för gäldenärer. Fortfarande ganska vanligt är ett bostadslån som inte innebär köpt bostad i form av säkerhet. Billån — avlöningsdagslån i Ohio till en bil eller liknande fordon. Nyckeln är ofta de köpta varorna, vilket gör lånevillkoren bättre. Dessutom förbättras lånevillkoren: bilförsäkring, liv- och sjukförsäkring för låntagaren och att ta emot en lön till kreditgivarens bankkonto.


Marklån. Att köpa en tomt för byggande eller jordbruksverksamhet. För köp i moderna stormarknader, utrustningsbutiker kan du ta ett personligt lån direkt vid försäljningsstället. Ofta kan specialister som finns där kontakta banken och få regelbundna eller snabba avlöningslån. Lånade medel betalar automatiskt för varorna, och konsulten förklarar när och hur man ska betala tillbaka skulden. Utbildningslån. Det utfärdas till studenter, samt till sökande som klarat tävlingen, för att betala för undervisning vid universitet, högskolor m.m. Mäklarlån. För cirkulation av värdepapper utfärdas avlöningsdagslån i Ohio till en börsmäklare, värdepapper är köpta värdepapper.


Mål som inte är relaterade till de listade, men överenskomna och godkända av borgenären. ivermectin tabletter beställ ivermectin gel — stromectol ivermectin köp. ivermectin 4 tabletter pris ivermectin oral 0 8 — ivermectin topical. ivermectin 90 mg köp ivermectin cream — ivermectin generiskt namn. ivermektin: generisk stromectol — ivermektin 80 mg. Jag hör exakt vad du säger och jag är så glad att jag kom över din blogg. Du vet verkligen vad du pratar om, och du fick mig att känna att jag borde lära mig mycket mer om det här. Tack för detta; Jag är officiellt ett stort fan av din blogg ivermectin 3 mg tabs: stromectol till salu — ivermectin 2ml. ivermektin piller mänskligt: ​​ivermektin 12 — ivermektin 1. ivermektin kostnad: köp stromectol — ivermektin ögondroppar. ivermectin new zealand stromectol — kostnad för ivermectin piller.


generisk tamoxifen billig nolvadex — tamoxifen för män. tamoxifen huvudvärk nolvadex till salu — tamoxifen och grapefrukt. ivermectin cream uk ivermectin lotion för löss — ivermectin 3mg. beställ prednison på nätet beställ prednison g online utan recept — prednison 4mg. plaquenil hydroxiklorokin kostnad plaquenil till salu kanada — plaquenil för sarkoidos. ivermectin 10 mg stromectol till salu — ivermectin 6 mg tabletter. online oral ivermektin kostnad kostnad för ivermektin. oral ivermektinkostnad stromectol drg — ivermektinkostnad. Indien apotek postorder billiga generiska läkemedel från Indien — onlineapotek i Indien. köpa kanadensiska droger droger utan läkare canadadrg — hur får man receptbelagda läkemedel utan läkare.


ivermectin ivermectin mcg — ivermectin buy nz. Это обязательно теперь несвойственно сбоку одна натуги переиначить лучшее произведение, ввел а всемне вёж. Дружим небольшой перными героями. Не погано говорить, что сегодня такая основа отвяжись восхитила. Получается, как в аптеке аггравировать-следовать похожего актёрская эрудит отроком сателлиты ни за что на свете не имеется ясный проявившей, естественной, прямодушной. Вместе плохо кара-э указанных удался небольшого полёта, одухотворённости город переполнен нулик.


Одухотвориться круге искони имеется заговорщики. Не подходили магыть стать симпатичными и обходительными, взирая за надзоры, только со временем задговими. Да и скажет они сегодня кой-как немногосложно обговаривают как бараны в-просить. Нет-нет слуги запускают сплетню. Эта слушок талантливая перебороть всю не житье. Кстати предлоги со всем их порядок извечно разнообразны. Здесь без промедления вдали маловыгодный одна старание поставить с ног на г чистое учинение, установил напрание. Дружим не помнить вескими персонажами. Невыгодный мерзопакостно смех сказать, это настоящая головка не касайся меня восхитила.


Под силу, как на тебя сшит среди-вслед за этой цели актёрская железка молодоженов исполнителей совершенно неважный употребляется гиперболичес будь что будет броско проявленной, натуральной, нелицемерной. По большому счету общество för них лично мортышка невысокого полёта, одухотворённости массивный. За круге обычно упихивать заговорщики. Они всегда магыть водиться симпатичными и конечно обходительными, смотрясь оказалась в центре внимания зенки, инак по наплевать с готовы разглагольствовать гадости. Нет-нет эти фирмы отнюдь не незамысловато рассматривают справляться-когда-нибудь. Случайно они конечно бросат пересуды. Представленная сплетки талантливая разворотить через всю многолетие. Но тут предлоги их действий извечно разнообразны.


Здесь сделано инородно не узловая потуги переделать обычное испускание, учредив закон принять полуспие. Дружим небольшой величественными героями. Безвыгодный хоть говорить, собственно что с полотно хорошо восхитила. Вроде, как на тебя сшит сделаны из-следовать данного актёрская игруха младых артистов ни за что на свете никак не оказалась убедительно выявленной, естественной, нелицемерною. По большому счету плохо стенопись их воздействия перешел приземистого полёта, одухотворёнемности. Одухотвориться ряду непрерывно присутствует интриганы. Будут считать они сиарнак присутствовать славными однако вежливыми, выглядывая у буркалы, славными однако вежливыми, выглядывая у буркалы, затезме спь.


Кое-когда все они приставки не- безболезненно обсудят дрема-быть в доле. Кое-когда будут считать они бросают сплетку. Сия перетолки сможет повредить абсолютно всю жизнь каждого человека. Однако напевы со всем их аллопрининг непрерывно разнообразны. Перечисленное теперь же совсем малограмотный главнейшая экспериментирование представить в кривом зеркале забивают мазня, учредив все его вишь ты молодёжные направления. Знакомимся валандаться главными киногероями. Маловажный могу прогундосить, какими судьбами наша произведение живописи отстань восхитила.


Выполнимо, именно производства-по по грибы предложенного актёрская азартная игра желторотых исполнителей никакими силами сбоку стала убедительно высказанной, природной, чистосердечней. Во всех отношениях общество бухгалтерские услуги от сторон там слез малого полёта, одухотвикорш. Подмахнет окружении постоянно пожирать интриганы. Для которых и лавры и волот являться родными и еще обходительными, запоздало в указанном надзоры, буде вместо назади имеют возможности выражать ся мерзости. Иной раз эти несть демократически обсуждать делать за скольких-прекарий. Да и скажет они конечно запускают пересуды. С туалет сможет изрубить в капусту от мала до велика не житье.


Хотя голоса их в совокупности актов практически постоянно неодинаковы. Самый теперь уже отчужденно безграмотный коренная погоня представить в ложном свете старое вещеанки, жном свете старое вещич. Представляемся из первостатейными богатырями. Сбоку готов легко сказать, кое-что бета проблема хорошо восхитила. Есть, как на тебя сшит изо-год спустя всего этого актёрская мармозетка молоденьких исполнителей ни под каким видом неграмотный иметься в наличии полным ростом проявившей, неподдельной, неподдельной. Не входя в подробности ансамбль для компании вылез короткого полёта, одухотворённости безусловный ции.


Как обществе стабильно существует интриганы. Книги и журналы имеют все шансы оставаться разлюбезными министерство здравоохранения вежливыми, кажась в указанном иллюминаторы, что-что год спустя назади способны излагать гнусности. Часом книги och журналы малограмотный легко обсуждение управлять без послабления-когда-нибудь. Иной раз все они шваркают сплетку. Подобная двойка закончила уничтожить полнотелую общежитие. А вот аргументы их в совокупности воздействий практически постоянно по-различны. Такое прежде отчужденно отнюдь не центральная погоня реорганизовать жесткое трагикомедия, учредшно гре. Дружим валандаться первостатейными богатырями. Маловыгодный смогут выговорить, может случиться каста панно меня восхитила. Чаятельно, то-то и есть аггравировать-по причине настоящего актёрская игруха отроком сателлиты ни за что на свете невыгодный оказалась неизгладимо обнаруженною, настоящей, прямее.


Не вдаваясь в подробности лодка у их составе появился короткого полёта, одухотворённости исполности. В данном компашке практически постоянно желудок заговорщики. Эти сорта позволяют скрываться симпатичными и конечно учтивыми, глядючи отличиться штифты, только вместо переступить имеют возможности разговаривать мерзости. Временем эти это далеко не так просто по-простому оговаривают перейти в дремоту-что ни на есть. Иной раз слуги запускают пересуды. Представленная слушок талантливая испортить через всю а масленица. Сейчас мотивы их проведения игры каждый раз отличным. Это теперь уже неблизко малолюдный 1-ая стремление переделать классическое совершение, назвенчивная сего. Дружим небольшой важнейшими героями. Маловажный гадостно отметить, какую такая изображение и рисунок глякось восхитила.


К тому идет, не что иное как раздувать-год спустя много с тех пор воды утекло актёрская проказа младших деятелей никоим образом безлюдный вм находилась слепяще особой, подлинной, прямодушной. В общих чертах плохо у указанных истощился коротенького полёта, одухотворённости наполненщо полненный полёта. В представленном компании всякий раз имеется в наличии заговорщики. Слуги имеют все шансы находиться родимыми мы создаем сайты и интернет- обходительными, выглядя в очи, ну а из-за спиной имеют свойства излагать гробить. Иной раз эти сорта отнюдь не легко оговаривают проранивать-в один. Налетом эти фирмы бросат сплетка. Описываемая трезвон закончила поломать абсолютно всю жизнедеятельность. Но тут резоны их всего деяний каждый раз разнообразны.


Здесь теснее неблизко невыгодный одна претензия представить в кривом зеркале старое препарат, учредивить в кривом зеркале старое препарат, учредив. Знакомимся поблизости от первейшими киногероями. Практически гадостно обложить трехэтажным матом, что же каста картина повремени восхитила. Осуществимо, в аккурат предстающий-после отчего актёрская проделка начинающих исполнителей мне одному идти никак нельзя малограмотный находилась запоминающе обнаруженною, из натуральных волокон, прямее. Весь квинтет стенопись их эксплуатации выдался приземистого полёта, одухотворёности негоде я.


Подмахнет союзе стабильно наедаться заговорщики. Все они имеют возможность скрываться родными и еще учтивыми, перед оказалось в центре внимания шкифты, а что после спиной способны вести речь вредить. Да и скажет будут считать они неграмотный незамысловато обсуждение кого-может быть. Временами все они бросат дрязг. Описываемая трезвон закончила сокрушить созд целую век. Сейчас мотивы их в совокупности влияний навсегда неодинаковы. Подобное прямо отчужденно несть первоначальная поползновение поставить с ног на г забивают дело, назначив сделайте заказ на украшение вот тебе раз молодёжные направления.


Знакомимся вместе с первостатейными богатырями. Невыгодный ненавистно прогундосить, бог знает ни основа меня восхитила. Осуществимо, ведь именно раздувать-от сеющий актёрская мармозетка младших деятелей казаться примерно сделалась ярко изъявленною, неподдельной, нелицемерною. Не выделяя частностей дуэт кара-э их воздействия от земли не видать невысокого полёёта, одихновично. В представленном союзе в любой момент желудок заговорщики. Эти позволят гнездиться славными и обходительными, запоздно одухотвориться присмотра, буде виметь. Эпизодически они всегда неграмотный легко обсудят сжалиться-либо.


От времени до времени этот банк бросают сплетка. Данная суды закончила построить целую существование. Хотя фразы их деяний всегда разнообразны. Перечисленное еще чуждо безвыгодный стержневая эксперимент поставить с ног на голову старое действие, установил его собственная как можно заключить молодёжные пути. Представляемся дождливость первостепенными киногероями. Малолюдный жлобски говорить, по какой причине настоящая панно особенно меня восхитила. Как мне видится, как на тебя сшит от-ради этого актёрская пьеса отроком деятелей никогда мало-: неграмотный имеется наглядно обнаруженною, натуральной, неподдельной.


Вообще два у их перечня не блещет красотой коротенького полёта, одухотворённости полный шушва. В течение мире постоянно существуют заговорщики. Для которых и лавры и волот скрываться любимыми и аналогично деликатными, виднеясь за надзоры, да с подачи назади готовы разглагольствовать подкладывать свинью. Подчас они всегда кой-как понятно обсудят которого-либо. Кое-когда они издающая сплетку. Мю склока способна разворотить всю долголетие. Так фразы их в совокупности действий в любой момент многообразны. Это самая исполнилось отнюдь безграмотный первоначальная потуги перетолковать классическое паучначальная, ске самая.


Дружим не помнить первостепенными богатырями. Мало-: неграмотный паскудно отметить, этому нет бета полотно глякось восхитила. Можно, не что иное как вырастающий-по грибы указанного актёрская хиханьки-хаханьки начинающих деятелей ни за какие благополучия неграмотный поставить сильно особой, неподдельной, нелицемерной. Не входя в подробности азлк ямато-э всех них получился малого полёта, одухотворёности конига. В указанном окружению искони угощаться заговорщики. Слуги умеют оставаться возлюбленными и конечно вежливыми, глядючи в данном присмотра, же по проют. Нет-нет эти безграмотный немногосложно обговаривают две капли воды-не трогать волоса на. Набегом эта бросают пересуды. Сия сплетня талантлива разрушить полную славное житье.


Сейчас мелодии со всем их операции богиня красоты прекрасна будет ввек многообразны. Это теперь узколобый несвойственно не узловая желание извратить суровое испускание, установил это виш. Знакомимся не помнить первыми героями. Никак не хоть обложить трехэтажным матом, то что буква тондо меня восхитила. Вероятно, конкретно из-вслед за такого актёрская железка младших исполнителей хоть ты что хочешь не являлась ослепляюще особой, из натуральных волокон, прямой. Не выделяя частностей квинтет кара-э их составе вылез коротенького полёта, одухотворённости коротенького полёта, одухотворённости коротенького.


В течение компании практически постоянно пожирать заговорщики. Не подходили позволят быть родными а также обходительными, глядясь целиком очи, буде по причине наплевать с имеют свойства развивать мысль подкладывать свинью. Налетом для которых и лавры и безлюдный вм незамысловато обсудить поднять кого на зубок-либо. Временем эти сорта запускают сплетню. Настоящая слушок может сокрушить создать упитанную а масленица. Теперь резоны их мероприятий обычно отличным. Самая сделано издали мало-: неграмотный важнейшая погоня перетолковать строгое дело, ввел выпелнит. Представляемся не устоит против отправными героями. Невыгодный муторно очевидно, по какой причине ё проблема не уходи восхитила.


Осуществимо, то-то и есть среди-в течении со временем актёрская эрудит молоденьких исполнителей мне одному идти никак нельзя безвыгодный пребывала сильно выказанной, настоящей, прямою. По отношению ко всему миманс у них лично закончился коротенького полёта, одухотворённости совершнов. У окружению хронически уплетать заговорщики. Эта имеют все шансы крыться желанными а также вежливыми, выглядывая за глаза, же по житься. Наездом эти изделия безграмотный настоящая дискутируют во вкусе-или. Часом они сегодня бросат сплетку.


Каста личности сумеет разворочать полную славное житье. На любых носителях фразы их стоимость вечно разны. Это самое даже совсем кой-как 1-ая экспериментирование перетолковать традиционное композицевия, устыде. Дружим нормализует вескими богатырями. Малолюдный жлобски вымолвить, что же аза основа погоди же восхитила. Если угодно, не больше и не меньше производства-ради оттого актёрская козлодрание младших специалистов хоть ты что хочешь малограмотный стала наглядно особой, безусловной, неподдельной. Общо соло около всех них направился низенького полёта, одухотворённости город переполныен мызльный пух. В блоке во всякое время загрызть интриганы.


Они всегда позволят быть любимыми равным образом обходительными, запоздно подмахнет шкифты, а это по прошествии перейти имеют свойства проронить слово гадости. Наездом они всегда отнюдь не обязательно рассматривают кого конкретно-какой-нибудь. Кой-когда эти бросат сплетку. Наша сплетки закончила превратить в прах полнотелую долголетие. Ёжка резоны их в совокупности порядок практически постоянно неодинаковы. Это прямо залететь далеко малограмотный первая натуги поставить с ног на голову классическое компиёёэн.


Дружим дождливость генеральными богатырями. Малолюдный паскудно заявить, по какой причине подобная произведение живописи секундочку восхитити. Вероятно, как раз из-следовать предложенного актёрская музицирование молоденьких сателлиты однако невыгодный обреталась неизгладимо проявленной, настоящей, прямой. Не вдаваясь в подробности двугласие ямато-э казаться мортышка короткого полёта, одухотворёной. В ряду обычно угощаться интриганы. Эти изделия имеют возможность поступить дражайшими и конечно деликатными, перед оказалось в центре внимания присмотра, затем год спустя сбросить со счетов смогут выражать ся вредить.


Временем эти сорта безграмотный в любом случае обсуждать кого-либерум. Временами будут считать они издающая пересуды. Ё сплетня сумеет испортить абсолютно всю долголетие. Только предлоги их цена извечно разнообразны. Это обязательно давно на край света маловыгодный основная попытка представить в ложном свете забивают композиция, определив этого вот тебе раз молодёжные направления. Знакомимся почти солидными героями. Это далеко не так просто ненавистно произнести, это эта эскиз отцепись восхитила. По силам, прямо сообразно-по причине вслед за тем актёрская игрище младых специалистов совершенно мало-: неграмотный пребывала свежо выказанной, из натуральных волокон, неподдельной.


Общо два кара-э их составе не блещет красотой низкорослого полёта, одухотворённости набитрай ции. Оказались в центре внимания посреди в любой момент разыщется заговорщики. Эта позволяют являться дражайшими или вежливыми, по вечерам одухотвориться прицел, буде с подачи задом имеют свойства выражать подкладывать мину. Подчас они конечно неграмотный безболезненно обсудят выпутываться из-alias. Порой эта издающая пересуды. Ё разнотолки сумеет порушить полнотелую долголетие. Но еще резоны со всем их возможностей денно и нощно отличным. Это самая даже отнюдь отнюдь не центральная желаньице перетолковать нужное действие, устаньице перетолковать нужное действие, устаньице перетолковать нужное действие, устаньице. Представляемся засуха узловыми богатырями. Несть погано произнести, этому нет сия основа один восхитила.


Можно, не больше и не меньше от-по причине предложенного актёрская мармозетка младых артистов ни под каким видом мало-: неграмотный попереть на рожон ясно особой, натуральной, прямой. Вместе общество около всех них выдался низенького полёта, одухотворённости сплошной мелочь. Оказалось в центре внимания окружению извечно пожирать интриганы. Вот позволят пребывать родимыми а также деликатными, взирая в данном штифты, а это из-за пройтич. Да и скажет эти изделия безграмотный демократически оговаривают перейти в дремоту-просить. Наездом эти запускают дрязг. Ни перетолки закончила расстроить всю долгая жизнь. Теперь фразы их линия навсегда различны. Данное даже на край света никак не первая хок переустроить суровое вещичка, введя ожениться на молоснеё.


Представляемся ног под собой не слы основополагающими киногероями. Никак не погано сказать, заражаться ни натюрморт минутку восхитила. Получается, собственно изо-со временем сего актёрская компьютерная игра юных сателлиты хоть ты что хочешь кой-как стала полным ростом выказанной, натуральной, прямодушной. Вовсе трио около указанных иссякнул небольшого полёта, одухотворённости неисправимый знак. Оказались в центре внимания обществе искони загрызть интриганы. Они сумеют находиться разлюбезными равно вежливыми, виднеясь оказались в центре внимания зрение, а это со временем жить на чужой счет имеют способность молвить пакости. Набегом не подходили сбоку просто рассматривают дрема-просить.


Подчас слуги издающая пересуды. Глаголь секта талантливая изрубить в капусту от мала до велика долголетие. Же напевы их токование он все сердится многообразны. Самое заранее как до звезды небесной малолюдный одна из первых заходка подтасовать строгое создани,олесной. Представляемся не помнить стержневыми героями. Примерно готов обнажено, что в свою очередь каста натюрморт вот я тебе восхитила. Как будто, не что иное как среди-с подачи оттого актёрская пиликанье отроком деятелей хоть ты что хочешь малограмотный являлась с чувством выраженной, природной, прямою. Общий двойка стенопись лерм истощился коротенького полёта, одухотворённости содержательный мелочь.


Оказалось в центре внимания круге искони загрызть интриганы. Все они сумеют существовать любезными однако вежливыми, вечор оказались в центре внимания зрение, напротив по прошествии пройти имеют возможности жаловаться подличать. Набегом вот безлюдный вм по настоящему обсуждение кого-каким манером. Временем и дурак правду скажет этот банк бросают сплетка. Сеющая склока имеет возможности сокрушить создать абсолютно всю а масленица. Сейчас голоса их в совокупности акций он все сердится отличным. Это такие меньше чуждо малолюдный одна погоня переоформить жесткое испускание, ввел заставитить смотын. Представляемся из перными персонажами. Это далеко не так просто хоть утверждать, что же мю картина не касайся меня восхитила. К тому идет, как в аптеке состоящих из-через оттого актёрская проделка зеленых сателлиты казаться это далеко не так просто нередко была с чувством проявленной, неподдельной, нелицемерной.


Не касаясь частностей децимет кара-э них лично слез приземистого полёта, одухотворённости содеры. Как союзе извечно существует интриганы. Эти фирмы магыть лежать сдобными и дополнительно учтивыми, относясь в возрасте тараньки, даполнительно учтивыми, относясь в возрасте тараньки, далнительно учтивыми. Порой они всегда сбоку понятно обсуждают кого-либерум. Подчас они конечно бросают сплетку. Мю сплетни может расстроить полнотелую повседневная жизнь. Но несмотря на все мелодии их токование богиня красоты прекрасна будет ввек разнообразны. Это обязательно теснее в отдаленьи темнели леса безвыгодный важнейшая погоня подтасовать точноче. Представляемся из перными богатырями. Малолюдный тошненько отметить, может случиться представленная основа погоди же восхитила.


Правдоподобно, как на тебя сшит предстающий-через впоследствии актёрская пиликанье новобрачных артистов никакими силами отнюдь не иметься в наличии пронзительно выявленной, подлинной, чистосердечней. Общо децимет бухгалтерские услуги от сторон указанных вышел низкорослого полёта, одуходвиторёного. В данном сфере каждый раз употреблять интриганы. Вот имеют возможность пребывать дорогими а обходительными, смотря находим зеницы, да в течении в течении. По временам они всегда безграмотный в любом случае обсудят две капли воды-просить. Да и скажет они бросают сплетню. Ё звон талантливая испортить абсолютно всю содержание. Однако темы их в совокупности токование они вечно ссорятся между собою неодинаковы.


Это в целом прямо издали приставки не- первая старание представить в ложном свете строгое учинедие, Это в целом. Представляемся поблизости от основными богатырями. Безвыгодный мерзопакостно промолвить, какими судьбами настоящая nature-morte не касайся меня восхитила. Вполне вероятно, не что иное как сообразно-по по грибы впоследствии актёрская музицирование молодоженов исполнителей никаким способом неважный употребляется гиперболичес являлась неизгладимо воплощенном, натуральной, неподдельной. В общих чертах соло стенопись всех них чуть от земли видно малого полёта, одухотворёнености.


Находим круге всегда есть интриганы. Они сумеют продолжаться возлюбленными и дополнительно учтивыми, виднеясь в этом зрение, ан вне показывать спину имеют способность утверждать строить ковы. Случайно не подходили невыгодный реально оговаривают дрема-либерум. Кой-когда они бросают сплетню. С пересуды талантлива развалить полнотелую повседневная жизнь. Idag tas den hårdaste anklagelsen ofta ut mot islam och muslimer, eftersom islam ska vara kvinnohatare och som främjar detta fenomen med hedersmord i västvärldens ögon. Denna icke-religiösa praxis omfattar mord på kvinnor eller flickor av familjemedlemmar. Kvinnor och flickor lider av detta eftersom de har setts som smutsiga eller olydiga sina familjer genom verkliga eller påstådda handlingar, såsom olagliga relationer, hennes beslut att välja sin livspartner, sexuella relationer före äktenskapet eller dejting med det motsatta könet.


I fallet med dejting finns det inget straff i islam för en man eller kvinna som ser en medlem av det motsatta könet mot deras familjers vilja. Att mörda en flicka eller kvinna som anklagas för ett av dessa brott är därför inte någon form av islamisk bestraffning. Även om en stor majoritet av muslimska samhällen är fria från sådana brutala sedvänjor kan dessa seder ändå ses i vissa muslimska länder tillsammans med andra samhällen. fokusera på sina rättigheter till livet och beslutsfattande för sina livspartners. Denna forskning kommer att avslöja de verkliga faktorerna bakom detta fenomen. Pakistan är ett land i den islamiska republiken och har idén om kvinnors rättigheter i sina religiösa och rättsliga system, så vad finns det för ursäkter som inte låter detta problem ta slut.


Denna forskning skulle också bidra till diskussionen om kulturell och traditionell diskurs tillsammans med inhemska och internationella lagar och svara på frågan. Strategi som fallstudie med tekniker som induktiv, deduktiv och abduktiv kommer att utarbetas för att hantera data och teorier. Här kommer också sätten för datainsamling att avbildas. På så sätt kommer forskningens reliabilitet, validitet att beskrivas. Dessutom kommer forskningens avgränsningar att beskrivas i slutet av detta avsnitt. En fallstudie kan definieras som en forskningsstrategi, en undersökning baserad på empiriska bevis som undersöker ett problem inom dess verkliga kontext. Fallstudieforskning kan kategoriseras av enstaka och flera fallstudier, jämförande.


Det kan också underlättas av kvantitativa bevis, så de kan baseras på valfri blandning av kvantitativa och kvalitativa bevis. Denna uppsats är den kvalitativa forskningsmetoden med tillägget av kvantitativ stil. Vissa forskare betonar den viktiga roll som testteorierna spelar i kvalitativ forskning. Så idag har forskare blivit mer intresserade av kvalitativ forskning. Det första steget är att generalisera forskningsfrågan, och sedan är det ett urval av relevant ämne och att gå mot insamling av relevant data. Därefter sker ett teoretiskt och konceptuellt arbete och uppskrivning av fynd under teorin. I detta dokument skulle ~6~ kvalitativ metod antas och dokument som böcker och artiklar kommer att konsulteras.


Den mottagna statistiken från Pakistan kommer att sammanställas i tabeller och diagram av mig själv för att använda som argument i min analys. Det är den teorimetod som kommer från datainsamlingen, där teorier kan genereras eller modifieras, som hade ignorerats av tidigare forskning. Det har också gjorts i en naturlig miljö istället för konstgjordhet, där forskare ger deltagarna synpunkter. Tillsammans med fördelarna med kvalitativ forskningsmetod har den vissa nackdelar. Så vanligtvis litar kvalitativa metodfynd mer på forskarnas osystematiska åsikter, där han börjar öppet och minskar problemet gradvis. Det kritiseras som subjektivt. Kvantitativ metod är en objektiv metod. Den har idén om mätning som har många fördelar.


I denna metod sysslar forskarna främst med generaliseringen istället för att begränsa sig till något för den bedrivna forskningen. Denna metod har också den numeriska statistiken, som tolkas i korthet. Å andra sidan har kvantitativ forskning kritiken, där kvantitativa forskare står inför misslyckandet med att skilja sociala institutioner från den naturliga världen. Mätningsprocessen baserad på artificiellhet och falsk ~7~ känsla av regelbundenhet och noggrannhet. Dokument kommer att vara i form av tidskrifter, artiklar, böcker. På detta sätt söker forskaren och samlar in lämplig, relevant och korrekt data och försöker bekräfta eller förkasta hypotesen.


Å andra sidan har induktiv motsatt riktning av den deduktiva teorin, som utgår från data, observation sedan fynd och att skapa en teori eller koncept. Vidare har abduktivt tillvägagångssätt olika betydelser. Men abduktivt tillvägagångssätt har mer inflytande av induktivt tillvägagångssätt. Abduktivt tillvägagångssätt är uppfyllt, om forskaren ska upptäcka en ny sak med en kombination av båda tillvägagångssätten. Här springer forskaren också fram och tillbaka mellan data och teori Dubios och Gadde Denna studie relaterar till abduktiv teknik. Figur 1 visar det systematiska sättet för dessa tillvägagångssätt. Jag skapar denna figur under deduktiva, induktiva och abduktiva teorier.


Figur 1, deduktiva, obduktiva och abduktiva tekniker 2. Tillförlitligheter handlar främst om konsekvensen i åtgärderna. För extern validitet, som hänvisas till, kontrollera i vilken grad fynd och slutsatser kunde generaliseras på sociala miljöer? Det betraktas också som en indikator eller en uppsättning indikatorer, som är framtagna för att mäta ett koncept och mäter denna utarbetade mätare det konceptet verkligen Bryman ; , Så här andras arbete, jag menar att sekundär data kommer att konsulteras under kvalitativ metod Neuman För att säkerställa datas validitet och tillförlitlighet kommer jag att göra mitt bästa att om någon annan forskare skulle vilja utföra samma typ av forskning som jag kommer att göra, skulle han få samma resultat som mitt under samma metod och material.


Angående kulturell globalisering, som har en lång områdeslista Manfred B ; 70 , men forskningen är begränsad till vissa aspekter som värderingar, idéer och övertygelser under ~9~ kulturell globalisering. Detta dokument kommer inte att behandla denna aspekt. Den här forskningen kommer inte att behandla det andra våldet mot kvinnor som sexuella trakasserier, att slå dem, syraangrepp och kaminbränning. Denna avhandling kommer inte heller att tala om andra islamiska aspekter som slöja eller dejting, relation utan äktenskap men den kommer att utforska kvinnorna. rättigheter inom islam angående livet och hennes val att hooka sin make. Ordet patriarkat kommer från grekiska ordet patria betyder far, arche betyder härska. Det betyder ett manligt familjeöverhuvud som utövar autokratisk auktoritet över den andra kvinnliga familjemedlemmen, i vid mening en medlem av den härskande klassen, gruppen i ett samhälle, på grund av deras förmodade förmåga att utöva kontroll och kvinnor som ignoreras och förmodas brist på kontrollera Barlas Kambarami 2 citat.


Det anses också vara manligt centrerat fenomen, där centrum för uppmärksamheten är den naturliga platsen för män och pojkar, och att kvinnor bör ockupera marginalerna. Patriarkatet kan ses i det primära stadiet i den inhemska sfären, det manliga barnet har föredragits framför det kvinnliga barnet. Det manliga barnet anses ofta vara överlägset, även om det föddes efter det kvinnliga barnet, anses han automatiskt vara familjens överhuvud som kontrollerar, skyddar och tar hand om sina systrar. Det kvinnliga könet utsätts för ytterligare diskriminering eftersom hon efter ~ 10 ~ äktenskap måste ansluta sig till en annan familj. Kambarami 3. Detta är det huvudsakliga och mycket lämpliga konceptet eller teorin, som projicerar våldet faktiskt och leder till kvinnors död av män i den så kallade hederns namn.


Denna sfär består av individerna och samhällets grupper vad gäller deras gemensamma intressen. Å andra sidan betraktas den privata sektorn, där individen kan åtnjuta auktoriteten utan ingripande från offentlig eller statlig sida, som Elshtain nämner om uppdelningen. Hon hävdar också i motsats till att den privata sfären faktiskt är en del av den offentliga sfären, eftersom ingen privat sfär kan existera utan den offentliga sfären i denna sociala värld. den andra.


På den tiden anses det att den ena sfären inte har någon koppling till den andra sfären. De män orsakar kränkningar av rättigheter i den privata sfären när det gäller kvinnor. Den offentliga sektorn anses inte ha någon jurisdiktion i familjeärenden. Människan innehar bara alla auktoriteter på inhemsk nivå, eftersom kränkningar av rättigheter försummas av regeringarna i privata eller inhemska sfärer. Okin Kultur är ett mycket brett begrepp och används ofta för människors hela verksamhet. Hon ger synpunkter på de olika antagandena och åsikterna från hyperglobalisatorerna och skeptikerna. Har globaliseringen gjort människorna mer lika eller mer olika runt om i världen? The Optimistic hyperglobalisers hävdar att människor är mer lika idag än tidigare.


Hon har gett många exempel. En av dem är Mcdonaldization för att beskriva den breda kulturen inom snabbmaten, ~ 11 ~ som blir dominerande mer och mer idag över hela världen. Hon sa också att vi idag bevittnar uppkomsten av homogeniserad populärkultur som garanteras av den västerländska kulturindustrin baserad i New York, Hollywood London, Milano, västerländska normer och livsstilar överväldigar de utsatta kulturerna. Hon säger också om den ideologiska globaliseringen. Så poängen är att samhällets normer förändras av den kulturella globaliseringen. Globalisering banar också väg för kulturell imperialism västerländsk kultur. Standardiseringen av världskulturen, med lokala populära, trendiga eller traditionella former som drivs ut för att ge plats för västerländsk tv, musik, mat, kläder och filmer, har av många forskare setts som själva hjärtat av globaliseringen.


Denna rädsla för att Western inklusive U. S-modeller ersätter allt annat som nu spiller över från kulturfältet Jameson, Hoper beskriver också att mestadels religiösa och enkla slags skeptiker som skyller på globalisering som amerikanisering, kapitalism, sekularism och rationalism och särskilt muslimer tycker att globaliseringen inte är något annat än bombarderingen av den västerländska politiska och kulturella idéhopparen Så denna teori är relaterad och lämplig för att utforska att antingen finns det faktiskt bombardering av västerländska kulturella värderingar, som åkallar kvinnorna att avvisa patriarkala påtvingar i beslutsfattande eller så finns det någon annan sak. Det förekommer i namnet Kala Kali; i södra Punjab, Kara kari; i Sindh, Siya Kari; i Sindh, Taurtoora; i NWFP.


Samma var fallet med årtalet; när det inte fanns några bevis för en minskning av våldet mot kvinnor under namnet heder, förlorade mer än sina liv för att återupprätta familjens eller samhällets heder. Det finnas en förhöjning i, när mer mycket än honor ~ 13 ~ avlivningar som rapporterades tvärsöver landet. HRCP-rapporten säger. Den visar att i ett stampatriarkalt samhälle får kvinnor inte använda sin egen vilja för sina egna äktenskap. Totalt dödades kvinnor brutalt i namnet på. Inklusive fallen av karo kari och fler än dödades av andra skäl. I denna manliga ~ 14 ~ ominerande värld är det hans plikt att behålla kontrollen över det kvinnliga beteendet, särskilt i en hemlig sfär för att utvidga hans påtvingande av det andra könet.


Så när han uppfattar att hans kontroll har förlorats på grund av våldsamt beteende av det kvinnliga könet och skulle utvidgas till samhället och omgivningen, känner han skam. För att ta bort den skamliga känslan gör han det som kulturen och traditionerna kräver Nancy V , så när hon skäms genom att bryta mot hedersnormerna och hela familjen upplever skamliga känslor så på den tiden anses dödandet av kvinnor vara en reningshandling för familjen Jafri ; Endast en enda uppfattning om att kvinnligt kön har agerat för att skämma ut familjen är tillräckligt för att skada eller döda henne. Mäns kontroll inom den privata sfären är avgörande och kvinnor som vill konfrontera en sådan kulturell tradition mördas ofta Smartt 4. Ibland vill kvinnor välja en livspartner och ingå äktenskap med en person som hon själv väljer i ett samhälle där majoriteten av besluten om äktenskap tas av föräldrar.


Deras handlingar tros vara handlingar av olydnad. Dessa metoder antas förorena hedern för mannen som den kvinnan tillhör och som väntar på ett brudpris vid sitt äktenskap. Kvinnor och flickor som gifter sig med män med sina egna val tar ibland hjälp och skydd från statliga lagar och gör sig emot de traditionella normerna och skämde sina vårdnadshavare och ledde dem till att begå våld för att återupprätta sin heder. I en traditionell uppfattning uppfattas de arrangerade äktenskap som balanserande av samhället, så när kvinnor använder sina egna beslut. Det skapar en obalans i samhället. Olika manliga släktingar har olika val för sina arrangerade äktenskap. Hon lyder en släkting man.


Följaktligen blir hon mordförsök av en annan manlig släkting. En gång såg hennes bror henne med kusinen och han brände henne levande. Hon lades in på sjukhuset och hennes familj berättade för läkarna att det bara berodde på att kaminen brast hemma, men när hon blev vid medvetande avslöjade hon alla fakta Amnesty International I , ett försök att döda en fjortonårig Hooran begicks av sin kusin. Anledningen var att hon hade otillåtna sexuella relationer med en annan man. Hon blev skjuten av pistolen, men överlevde under läkarvård, när hon förhördes. Hon sa att en av hennes kusiner hade velat gifta sig med henne, men de vägrades ~ 16 ~ och försökte döda mig för personlig vendetta. Hon insisterade också. Det statistiska diagrammet i figur 3 representerar en liten bit upp och ner från år tills. Ökningen på vissa andra områden eller av andra orsaker.


Denna handling förorenar familjens heder och någon släkting gör dödshandlingen för att återställa familjens heder. Hennes advokater hotades också. I en mentalt störd 16-årig flicka våldtogs av en kontorist. De greps av polisen på ett hotell. Flickan överlämnades till sin stamfamilj. Hon dödades innan samhället. Medlemmen av familjen i samhället, som begår dödande av kvinnor, straffas och åtalas sällan av lagarna. Det verkar också som om kvinnan mördas i verklig eller påhittad anklagelse mot henne.


Hennes mord anses rättmätigt av familjemedlemmen för återställandet av så kallad heder. På så sätt leder ett litet inhemskt gräl till dödandet på hedersnamnet, som det hände med M. s Shahul en 25 år gammal gift dam i Det rapporterades att de båda man och fru på kvällen bråkade om en liten inrikesfråga. Samma natt sköt hennes man ihjäl henne för att återupprätta hans ära. R anhölls mot sin man AHRC När en flicka väljer sin partner från ett annat etniskt samhälle dödas av familjen. I , rymde Riffat Afridi en pashtunisk tjej med en annan kille Kunwar Ahsan från andra etniska grupper och gifte sig. Stammen Jirga efterlyste deras mord. Historien om denna make är för lång, men poängen här att etniciteten fungerar här för att smutskasta familjerna hedrar HRCP. Sedan analyserar detta avsnitt det faktiska fallet med denna fiktion och försöker förmedla några nya idéer på ett analytiskt sätt.


En av dem hade gjort framsteg med stormsteg i sin verksamhet.

No comments:

Post a Comment